BANANOWE LOVE
Banana i marchewki obierz i pokrój. Płatki migdałowe upraż na złoto, na suchej i dobrze rozgrzanej patelni. Odstaw do wystygnięcia. Marchewki, płatki i Maślankę Mrągowską umieść w blenderze i zmiksuj. Następnie dodaj pozostałe składniki i jeszcze chwilę miksuj, by uzyskać jednolity koktajl. Banana i marchewki obierz i pokrój. Płatki migdałowe upraż na złoto, na suchej i dobrze rozgrzanej patelni. Odstaw do wystygnięcia. Marchewki, płatki i Maślankę Mrągowską umieść w blenderze i zmiksuj. Następnie dodaj pozostałe składniki i jeszcze chwilę miksuj, by uzyskać jednolity koktajl.
500 ml Maślanki Mrągowskiej
2 średnie marchewki
1 banan
garstka płatków migdałowych
1-2 łyżki syropu klonowego
szczypta cynamonu
Banana i marchewki obierz i pokrój. Płatki migdałowe upraż na złoto, na suchej i dobrze rozgrzanej patelni. Odstaw do wystygnięcia. Marchewki, płatki i Maślankę Mrągowską umieść w blenderze i zmiksuj. Następnie dodaj pozostałe składniki i jeszcze chwilę miksuj, by uzyskać jednolity koktajl.
Udostępnij na:
Na szybko
Maślanka Mrągowska Naturalna
Od niej wszystko się zaczyna. Doskonale komponuje się w zimnych koktajlach, daniach wytrawnych i zupach. Wspaniale smakuje też solo, zimna i orzeźwiająca, najlepiej gasi pragnienie w upalne dni.