CZERWONY DYWAN
Marchewki obierz i pokrój w plasterki. Truskawki umyj i oderwij szypułki. Mango obierz i odkrój miąższ od pestki. Marchewki i Maślankę Mrągowską umieść w blenderze i zmiksuj. Następnie dodaj pozostałe składniki i jeszcze chwilę miksuj, by uzyskać jednolity koktajl. Marchewki obierz i pokrój w plasterki. Truskawki umyj i oderwij szypułki. Mango obierz i odkrój miąższ od pestki. Marchewki i Maślankę Mrągowską umieść w blenderze i zmiksuj. Następnie dodaj pozostałe składniki i jeszcze chwilę miksuj, by uzyskać jednolity koktajl.
500 ml Maślanki Mrągowskiej
2 marchewki
350-400 g truskawek
100-150 g malin
½ niedużego mango
Marchewki obierz i pokrój w plasterki. Truskawki umyj i oderwij szypułki. Mango obierz i odkrój miąższ od pestki. Marchewki i Maślankę Mrągowską umieść w blenderze i zmiksuj. Następnie dodaj pozostałe składniki i jeszcze chwilę miksuj, by uzyskać jednolity koktajl.
Udostępnij na:
Na szybko
Maślanka Mrągowska Naturalna
Od niej wszystko się zaczyna. Doskonale komponuje się w zimnych koktajlach, daniach wytrawnych i zupach. Wspaniale smakuje też solo, zimna i orzeźwiająca, najlepiej gasi pragnienie w upalne dni.