KOKTAJL MMM
Mango obierz i odkrój miąższ od pestki. Marakuje przekrój i wyjmij łyżeczką miąższ z pestkami. Wszystkie składniki umieść w blenderze i zmiksuj na gładki koktajl. Opcjonalnie, przy większej ilości Maślanki Mrągowskiej, możesz dodać banana, by koktajl był bardziej treściwy i gęstszy. Mango obierz i odkrój miąższ od pestki. Marakuje przekrój i wyjmij łyżeczką miąższ z pestkami. Wszystkie składniki umieść w blenderze i zmiksuj na gładki koktajl. Opcjonalnie, przy większej ilości Maślanki Mrągowskiej, możesz dodać banana, by koktajl był bardziej treściwy i gęstszy.
300-400 ml Maślanki Mrągowskiej
1 mango
2 marakuje
2 gałązki mięty
1 banan (opcjonalnie)
Mango obierz i odkrój miąższ od pestki. Marakuje przekrój i wyjmij łyżeczką miąższ z pestkami. Wszystkie składniki umieść w blenderze i zmiksuj na gładki koktajl. Opcjonalnie, przy większej ilości Maślanki Mrągowskiej, możesz dodać banana, by koktajl był bardziej treściwy i gęstszy.
Udostępnij na:
Na szybko
Maślanka Mrągowska Naturalna
Od niej wszystko się zaczyna. Doskonale komponuje się w zimnych koktajlach, daniach wytrawnych i zupach. Wspaniale smakuje też solo, zimna i orzeźwiająca, najlepiej gasi pragnienie w upalne dni.