ORIENT EKSPRES
Mango obierz i odkrój miąższ od pestki. Wszystkie składniki umieść w blendrze i zmiksuj na gładki koktajl. W zależności od dojrzałości malin możesz dodać więcej daktyli, by koktajl był bardziej słodki. Mango obierz i odkrój miąższ od pestki. Wszystkie składniki umieść w blendrze i zmiksuj na gładki koktajl. W zależności od dojrzałości malin możesz dodać więcej daktyli, by koktajl był bardziej słodki.
500 ml Maślanki Mrągowskiej
½ mango
250 g malin
2-3 daktyle bez pestek
1,5 łyżki chia
Mango obierz i odkrój miąższ od pestki. Wszystkie składniki umieść w blendrze i zmiksuj na gładki koktajl. W zależności od dojrzałości malin możesz dodać więcej daktyli, by koktajl był bardziej słodki.
Udostępnij na:
Na szybko
Maślanka Mrągowska Naturalna
Od niej wszystko się zaczyna. Doskonale komponuje się w zimnych koktajlach, daniach wytrawnych i zupach. Wspaniale smakuje też solo, zimna i orzeźwiająca, najlepiej gasi pragnienie w upalne dni.