ZASTRZYK ENERGII
Warzywa i jabłko umyj, pokrój. Wlej Maślankę Mrągowską do blendra i dodaj wszystkie składniki. Jabłko możesz zmiksować ze skórką lub obrane, jak lubisz. W zależności od upodobań, możesz również dosłodzić koktajl odrobiną miodu. Warzywa i jabłko umyj, pokrój. Wlej Maślankę Mrągowską do blendra i dodaj wszystkie składniki. Jabłko możesz zmiksować ze skórką lub obrane, jak lubisz. W zależności od upodobań, możesz również dosłodzić koktajl odrobiną miodu.
500 ml Maślanki Mrągowskiej
50 g jarmużu
50 g świeżych liści szpinaku
1 łodyga selera naciowego
1 średnie jabłko
1 cm obranego imbiru
miód (opcjonalnie)
Warzywa i jabłko umyj, pokrój. Wlej Maślankę Mrągowską do blendra i dodaj wszystkie składniki. Jabłko możesz zmiksować ze skórką lub obrane, jak lubisz. W zależności od upodobań, możesz również dosłodzić koktajl odrobiną miodu.
Udostępnij na:
Na szybko
Maślanka Mrągowska Naturalna
Od niej wszystko się zaczyna. Doskonale komponuje się w zimnych koktajlach, daniach wytrawnych i zupach. Wspaniale smakuje też solo, zimna i orzeźwiająca, najlepiej gasi pragnienie w upalne dni.