Porady eksperta
mgr inż. Anna Radowicka
Nieustannie głodna wiedzy absolwentka wydziału Nauk o Żywności na SGGW, specjalistka w zakresie biotechnologii mleka i jakości żywności. Dla nas zgłębia tajniki dobroczynności maślanki, opowiada o składnikach, z którymi warto ją łączyć i podpowiada, jak żyć zdrowiej, nie wywracając lodówki do góry nogami.
SAMO DOBRO!
Maślanka Mrągowska to mleczny napój fermentowany niezbędny...
Zielone światło dla witaminy C
Poczuj miętę do maślanki!
Silne działanie przeciwdrobnoustrojowe, przeciwbakteryjne...
SŁODYCZ (PRAWIE) BEZ KALORII
SŁODYCZ NA ZDROWIE
Spokojnie możemy tu mówić o zdrowych słodkościach! Czekolada, ta prawdziwa...
DBAMY O LINIĘ!
Połączenie Maślanki Mrągowskiej z kaszą jaglaną to pyszny wybór dla osób na diecie...
CIAŁO W RUCH!
To idealny duet dla tych, którzy lubią wysiłek fizyczny i regularnie uprawiają sport...
ZACZNIJ DZIEŃ DOBRY!
To idealny duet o poranku, dla tych którzy chcą zachować spokój przez cały dzień...
MOC ODPORNOŚCI!
Białko i węglowodany złożone w diecie to idealny wybór dla...
BĄDŹ LEKKA NA WIOSNĘ!
Szparagi i Maślanka Mrągowska to idealne składniki diety...
POZYTYWNE WZMOCNIENIE
Połączenie Maślanki Mrągowskiej ze szpinakiem to zastrzyk witamin...